Yakacık İlkokulu
Yakacık Köyü Yakacık Mahallesi Harran / ŞANLIURFA

VİZYON

Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

MİSYON

Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :Nomal Eğitim

Nomal Eğitim

Servis Bilgisi

Okulumuzun kendi servisi bulunmamaktadır.Zaman zaman yakın okulların öğretmenleri ile ortak servis ayarlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İl merkezine 29 km uzaklıkta olup, Harran ilçe merkezine 17 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Harran Yakacık Köyünde olup, Şanlıurfa-Akçakale yolu kenarındadır. sürekli ulaşım imkanı vardır.

4 Derslik - 8 Öğretmen - 114 Öğrenci (2020-2021)