ŞANLIURFA / HARRAN - Yakacık İlkokulu

Yakacık İlkokulu

Yakacık Köyü Yakacık Mahallesi Harran / ŞANLIURFA
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Başarılar
Öğretim Şekli :Nomal Eğitim
Ulaşım
Okulumuz Öğretmenleri ulaşımlarını Harran-Akçakale Seferini yapan Minibüslerle veya özel araç ve servislerle yapmaktadır. Okulun Harran-Akçakale yoluna yakın olması dolayısı ile ulaşım noktasında sıkıntı yaşanmamaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzun kendi servisi bulunmamaktadır.Zaman zaman yakın okulların öğretmenleri ile ortak servis ayarlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Harran Yakacık Köyünde olup, Şanlıurfa-Akçakale yolu kenarındadır. sürekli ulaşım imkanı vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl merkezine 29 km uzaklıkta olup, Harran ilçe merkezine 17 km. uzaklıktadır.
4 Derslik - 8 Öğretmen - 114 Öğrenci (2020-2021)